Joda… Jeg har jo tenkt på det i ca ett års tid. De gangene jeg har laga noe digg, lagt det ut på Insta-sfæren, fått comments om jeg kan sende oppskrift.
-Digg lammekebab #middagpå20min, link i bio. Det er så enkelt, og så høres det så tøft ut:) Hehe!
Og nå sitter jeg her da, med en blogg, link til Facebook og Instagram, veldig gira på mine egne vegne! Jeg er nemlig èn av de, ikke så reint få, menneskene som er det jeg liker å kalle for «teknisk utfordret». Og da er det jo et digert klapp på skuldra til meg selv for å ha klart å pløye meg gjennom ulendt terreng og kommet såpass langt at dette innlegget nå er et faktum! Hurra!
Jeg har ofte, mye på hjertet. Jeg er aleinemamma, driver to butikker og er i overkant glad i mennesker og det å være sosial. Jeg prater MYE:):):) Elsker å lage mat!!! Jeg tar meg selv i, alt for ofte, å tenke: Det kan vel ikke være så vanskelig å gjøre selv! Blogg, intet unntak.
Så, der var det da, første innlegg. Jeg avslutter med oppskrifta på lammekebab;)
Lammekebab.
300g lammedeig
1 ts potetmel
1/2 ts salt
1/4 ts kanel
2 ts paprikapulver
1/2 ts spisskummen
1 ts garam masala
1 fedd hvitløk, finhakket
3ss vann
Putt alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør noen runder til alt er godt blanda. Husk å skrap av sidene og kjør en kjapp runde så du får med deg alt. Rull små pølser, ca 10-15 cm lange, stikk korte grillspyd gjennom, klem pølsa litt flat og stek på middels varme. Server gjerne med bladsalat og tzaziki inni ei tacolefse. Yum!
Gratulerer med blogg! Spennende! 😄
LikerLiker
Takk!!!
LikerLiker
Gratulerer!!
LikerLiker
Takk!!!
LikerLiker
Grattis😊
LikerLiker
Takk!!
LikerLiker
Juhu!! Så spennende:) jeg følger
LikerLiker
Takk!!!
LikerLiker
Så flott Anja👍 Skal følge med videre. Lykke til❤
LikerLiker
Takk!!!
LikerLiker